Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 249 kJ / 1 733 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,05 g |
| Tuky | 12,10 g |
| Vláknina | 14,30 g |
| Cholesterol | 12 mg |
| Sodík | 4,89 g |
| Sůl | 12,20 g |
| Sacharidy | 338,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, sypké a použijeme program Základní.
Pokud se zadaří, je dobré před třetím kynutím vytáhnout rukou, namočenou ve vodě, háky a těsto ve formě urovnat. Krok 2: Po upečení chleba z formy vyklepneme a necháme vychladnout na mřížce.
Pokud se zadaří, je dobré před třetím kynutím vytáhnout rukou, namočenou ve vodě, háky a těsto ve formě urovnat. Krok 2: Po upečení chleba z formy vyklepneme a necháme vychladnout na mřížce.
Zveřejněno 19. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mléčný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Dor
Moje poznámka
Mléčný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Dor
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 1 hodinou
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 2 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 2 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 4 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 6 minutami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 1 hodinou
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 2 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 3 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 3 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 4 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 4 hodinami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 5 hodinami
Tématické fráze:
mlecny chleba,
mléčný chleba recept,
mlecny chleb,
mlecny chleb recept,
mléčný chléb top recepty,
recept na mlecny chleba
Suroviny:
mléko,
voda,
cukr,
olej,
sůl,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (10)
A Cat je skvelá, ja to vravím už roky...
janek53: určitě při 180-190°C (max) - odhadem 35-40 minut, pak už bych na to určitě nakukovala, popř. po 45 minutách píchla špejlí.