Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 186 kJ / 3 869 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,02 g |
Tuky | 248,69 g |
Vláknina | 14,40 g |
Cholesterol | 1,47 g |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 326,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný ořechový moučník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RqR
Moje poznámka
Jemný ořechový moučník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RqR
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 17 minutami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina II
Frana74 před 1 hodinou
Řezy se zakyskou
Koffi před 2 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 3 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 4 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 4 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 4 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 4 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty s ořechy,
vlašské ořechy recept,
recepty z ořechů,
moučniky s ořechama,
orechove zakusky,
moučník s ořechama,
zákusky z vlašských ořechů,
ořechový likér recept,
ořechové recepty,
vlašské ořechy recepty,
ořechový zákusek,
orecovy moucnik,
recepty-ořechové moučníky,
zákusek z vlašských ořechů,
ořechy recepty,
vlašské ořechy mleté recepty,
moucnik z orechama,
moucnik s orechy.,
zákusky s ořechy,
zákusek s ořechy
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
sůl,
žloutek,
bílek,
cukr krystal,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
ořechy vlašské,
rum,
čokoláda na vaření
Komentáře (3)