Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 183 kJ / 5 541 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 224,01 g |
| Tuky | 507,65 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 2,04 g |
| Sodík | 6,91 g |
| Sůl | 17,23 g |
| Sacharidy | 17,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka speciál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BGRW
Moje poznámka
Vepřová panenka speciál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BGRW
Nejnovější recepty
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 2 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční punč
Sarinkad před 19 minutami
Pomerančové cukroví
HelenaCernakova před 21 minutami
Domácí langoše
zjedolbanan před 34 minutami
Medovníkové kuličky
Mrs.Patterson před 36 minutami
Jetelíčky
Mrs.Patterson před 38 minutami
Makové rohlíčky - cukroví
DankaK před 47 minutami
Kynutý knedlík
kraka před 1 hodinou
Kuličky z medového těsta
David Machalec před 2 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Vaha 1972 před 2 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
Marire před 2 hodinami
Tématické fráze:
příprava vepřové panenky,
vepřova panenka top recepty,
vepřová panenka recepty,
veprova panenka,
vepřová panenka příprava,
top recepty na vepřovou panenku,
recept z veprove panenky,
jak připravit vepřovou panenku,
příprava panenky,
vepřová panenka recept,
veprova panenka ve vajicku,
jak upéct vepřovou panenku,
recepty z vepřové panenky,
recept na vepřovou panenku,
vepřová panenka se šlehačkou,
top recepty z panenky,
recept na přípravu panenky,
panenka priprava,
menu vepřová panenka,
recepty vepřova panenky
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina anglická,
máslo,
sýr hermelín,
smetana ke šlehání,
petrželka,
koření,
vejce,
strouhanka,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
Žlučník nechám jiným
"Kapsy důkladně obalíme..."
Kolik máte těch kapes?
Pokud řežete PODÉLNĚ, tak bych napsal - panenku NAŘÍZNEME (nedořízneme) a mám jednu kapsu.
Pokud máte 2 kapsy, pak asi maso ROZŘÍZNETE NAPŘÍČ a pak naříznete
No, ještě můžete panenku naflákat na špalíky, a z těch potom nadělat kapes až až...
Tož, jak to děláte, he?