Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 037 kJ / 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,38 g |
Tuky | 9,75 g |
Vláknina | 24,63 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,41 g |
Sacharidy | 175,60 g |
Postup přípravy
Na dno uložíme na tenšie kolieska nakrájané zemiaky, osolíme a na ne uložíme opražené mäso. Krok 4: Zakryté v rúre na 180°C dopekáme cca 30 minút.
Zveřejněno 23. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehýnka nadvakrát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GNxJ
Moje poznámka
Kuřecí stehýnka nadvakrát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GNxJ
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 47 minutami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 47 minutami
Jahodový mixík
Přidáno před 10 hodinami
Rebarborový koláč s posypkou
Přidáno před 10 hodinami
Rebarborový koláč se sněhem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše z jogurtu
Kacenecka před 1 minutou
Chleba ve vajíčku jinak
martiline před 44 minutami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
wimra před 1 hodinou
Opravdu křupavé vafle
xxxVendy před 3 hodinami
Mrkvové muffiny nebo koláč
kimil před 4 hodinami
Anglické palačinky
Layoo před 9 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 15 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 15 hodinami
Tématické fráze:
šťavnatá kuřecí stehýnka,
kuřecí stehýnka,
co pripravit z kurecich stehynek,
kuřecí stehýnka v troubě,
kureci stehynka v trojobalu,
šťavnatá kuřecí stehna na tymiánu,
kuřecí stehýnka recept,
marináda na štavnatá kuřecí stehýnka,
šťavnatá kuřecí stehýnka recept,
nejlepší pomalu pečená kotleta a smetanové brambory,
pečení masa nadvakrát,
kuřecí stehýnko recepty,
řízky z kuřecích stehýnek,
recept kuřecí stehýnka
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
brambory,
omáčka sojová,
koření provensálské,
sůl,
pepř,
olej,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka
Komentáře (5)
Kureci stehenni rizky take dopekam v troube, ale s brambory je to pro me novinka.
A masicko je pekne namarinovane
Jana Pá:
Jj, často se to dělá jak píšete, ale právě proto jsem maso napsal verzálkou
Na řízcích z drůbežího masa není takřka co pokazit, ale i další smařené řízky (vepřový, milánská kotleta, vídeňský řízek, židovský řízek) patří mezi minutky a lze je opravdu připravit i bez dodělávání v troubě. Chce to akorát, vedle přípravy masa, trochu cviku a především maso nepřesmažit a neudělat z delikatesy "podrážku".
No, když nám skončily "medové týždne" a já začínal s vařením, tak jsem byl schopen udělat podešev i z vánočního kapra...