Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí stehýnka nadvakrát

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 037 kJ /
965 kcal
Bílkoviny31,38 g
Tuky9,75 g
Vláknina24,63 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,41 g
Sacharidy175,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zmiešame provensálske korenie, soľ, čierne korenie a sójovú omáčku a mäso dobre v zmesi obalíme. Necháme v chlade cez noc odležať. Krok 2: Druhý deň mäso obalíme v trojobale a rýchlo z oboch strán opražíme. Mäso nemá byť prepečené a mäkké. Krok 3: Do pekáča dáme trocha oleja a vymastíme ho.
Na dno uložíme na tenšie kolieska nakrájané zemiaky, osolíme a na ne uložíme opražené mäso. Krok 4: Zakryté v rúre na 180°C dopekáme cca 30 minút.

Zveřejněno 23. 1. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí stehýnka nadvakrát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GNxJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí stehýnka nadvakrát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GNxJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Souhlasim s Dajdou, zajimavy recept.
Kureci stehenni rizky take dopekam v troube, ale s brambory je to pro me novinka.
A masicko je pekne namarinovane:-p.

Tak to je zajímavý recept:-! Maso z kuřecích stehýnek mám ráda, chutnají mi mnohem více než sice teoreticky kvalitnější, ale sušší prsíčka.

casino: např. já, vždy musím dopékat v troubě řízky, připadají mě tak lahodnější, každé maso není hned hotovo na minutku, takže si ho raději dopeču - kde ? no, přece v troubě, ale ta marináda vypadá velice :yes:, takže díky za recept :-!

S receptem to přímo nesouvisí...:-)
Jana Pá:
Jj, často se to dělá jak píšete, ale právě proto jsem maso napsal verzálkou:-)
Na řízcích z drůbežího masa není takřka co pokazit, ale i další smařené řízky (vepřový, milánská kotleta, vídeňský řízek, židovský řízek) patří mezi minutky a lze je opravdu připravit i bez dodělávání v troubě. Chce to akorát, vedle přípravy masa, trochu cviku a především maso nepřesmažit a neudělat z delikatesy "podrážku".
No, když nám skončily "medové týždne" a já začínal s vařením, tak jsem byl schopen udělat podešev i z vánočního kapra...;-(:-8

Tématické fráze:
šťavnatá kuřecí stehýnka, kuřecí stehýnka, co pripravit z kurecich stehynek, kuřecí stehýnka v troubě, kureci stehynka v trojobalu, šťavnatá kuřecí stehna na tymiánu, kuřecí stehýnka recept, marináda na štavnatá kuřecí stehýnka, šťavnatá kuřecí stehýnka recept, nejlepší pomalu pečená kotleta a smetanové brambory, pečení masa nadvakrát, kuřecí stehýnko recepty, řízky z kuřecích stehýnek, recept kuřecí stehýnka

Suroviny:
kuřecí stehenní řízky, brambory, omáčka sojová, koření provensálské, sůl, pepř, olej, mouka hladká, vejce, strouhanka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu