Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Černá buchta pečená na CRISPu

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 8 min Doba tepelné úpravy: 8 min

8 min (8 min tepelná úprava)

10. 1. 2016 15:59

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 597 kJ / 2 533 kcal
Bílkoviny44,86 g
Tuky98,62 g
Vláknina11,50 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 414 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy360,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pečeno v multifunkční troubě Whirlpool JT 369, u jiných se časy mohou poněkud lišit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nadja Nadja

11. 1. 2016 18:58

spagetka: díky, vyzkouším.

spagetka spagetka

11. 1. 2016 18:55

Nadja:nene, fakt se mi povedlo, že tvoje buchta byla vláčná a prostě k jídlu :yes::yes::yes::yes:

Nadja Nadja

11. 1. 2016 18:53

spagetka: zkoušela jsem také nějaké těsto bez cukru i bez sladidla, ale připadá mi, že upečené těsto je takové hutné, jakoby sražené - prostě není to ono jako s cukrem.:-(

spagetka spagetka

11. 1. 2016 08:13

Nadja: Nadi, trošku jsem v diabet.dietě přitvrdila a vynechávám pomalu ale jistě sladidla úplně. Tady jsem jen využila toho, že jsem dala džem, ve kterém už je diaželírovák. Celkem si zvykáme. Jo, jednou za čas se i chutě zblázněj, že si muž chce dát mermomocí něco sladkého, ale to už koupím normální zákusek a zas má na dlouho pokoj :yes::yes::yes:. Prostě je to o zvyku. Je mi jasné, že lidem zvyklým na běžně používaný cukr by to přišlo nesladké. Zdravější je to určitě, proto hodně používám ovoce, džemy, marmelády, ty jsou sladké dost, do těsta není cukr potřeba. A hlavně vidím, že krátkodobý i dlouhodobý cukr je v naprosté pohodě:yes::yes::yes::yes:

Nadja Nadja

10. 1. 2016 23:05

spagetka: je fajn, že jsi to vyzkoušela. Papír nevadí, nikdy se mi nepřipálil a lépe se s ním koláč vyndává z talíře.
:-? Když jsi nedala cukr, tak jsi použila sladidlo? Nebo jsi cukr jen prostě vynechala?:-?
Za fotky děkuji.
Také, jako Ty, jsem trochu prohlížela svoje recepty, a kde to šlo, tak jsem rcp trochu upravila a do názvu přidala slovo crisp. U téhle buchty se mi nějak moc nedařilo recept upravit, tak jsem ho napsala znovu, přímo pro crisp.

spagetka spagetka

10. 1. 2016 18:18

Nadi, takže chuťové buňky vyhrály a přemluvily mne :-D:-D. Mám MT Bauknecht, rozměry talíře stejné jako uvádíš. Vlnila jsem ale 8,30 minuty, protože to bylo stále polosyrové, po této době perfektní. Jasně, každá trouba si dělá co chce ;-). Nedala jsem cukr, natřela jsem to svým borůvkovým dia džemem a slepila.
Dnes to byla jen taková základní rychlovka, ale určitě si s tím dál pohraju ;-);-):-p:-p:yes::yes: a bodíkuju. Přidám fotky, jestli nebude vadit.

maris maris

10. 1. 2016 16:38

:-):yes::yes:

spagetka spagetka

10. 1. 2016 16:23

Vypadá to fakt parádně :-p:yes: Nadi, takže se pečícího papíru tady bát nemusím? Skoro mě láká to hned zkusit, ;-);-);-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchty černa buchta černá buchta recept pečená buchta buchta s džemem buchta s crispu černá buchta s džemem recept na nesladkou buchtu buchta pecena pečená zelenina je pro diabet.zdravá pečení v mikrovlnné troubě crisp recept recept černá buchta nesladká vánočka recepty pečení buchty recept na černou buchtu olejová buchta na crispu zakusek cerna buchta. dlohodoby a kratkodobi cukr top recepty černá buchta diabet ovoce

Suroviny: voda, šťáva citronová, cukr, kakao, tuk hera, vejce, mouka hladká, prášek do pečiva

TopRecepty.cz

Černá buchta pečená na CRISPu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ag5O