Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 029 kJ / 3 353 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,00 g |
| Tuky | 297,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 4,59 g |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 25,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčkový závin s celým pepřem z šunkovaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgZ5
Moje poznámka
Bůčkový závin s celým pepřem z šunkovaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgZ5
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 12 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 13 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 22 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sedlácké fondue
vitula1 před 28 minutami
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 12 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 12 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 13 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 15 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 15 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 18 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 19 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 19 hodinami
Tématické fráze:
šunkovar recepty,
bůček v šunkovaru,
recepty pro šunkovar,
bůčkový závin,
paštika v šunkovaru,
závin z bůčku,
šunkovar recept,
paštika ze šunkovaru,
tlačenka v šunkovaru,
buckova rolada v sunkovaru,
recepty na šunkovar,
paštika z šunkovaru,
tlacenka ze šunkovaru,
recepty sunkovar,
recepty na paštiku z šunkovaru,
bůček z šunkovaru,
bůček ze šunkovaru,
bůčková paštika šunkovar,
recept na šunkovar,
sunkovar pastika
Suroviny:
bůček,
praganda,
koření,
cukr moučkový,
Komentáře (4)