Suroviny
Porce: 2ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 719 kJ / 3 518 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,58 g |
Tuky | 162,53 g |
Vláknina | 13,60 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 131 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 445,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Točená buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zXZq
Moje poznámka
Točená buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zXZq
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 22 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
RomanaMonika před 27 minutami
Jednoduché langoše
teminova.martina před 1 hodinou
Housky nebo rohlíky
teminova.martina před 1 hodinou
Pečený lilek s kuskusovou náplní
bludicky před 1 hodinou
Kuřecí polévka s brokolicovými taštičkami
bludicky před 1 hodinou
Jemná kynutá tvarohová bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Mandarinková bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Farská bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Frankfurtská polévka
jvsjvrj před 3 hodinami
Tématické fráze:
buchty,
buchta,
recepty moučníky,
buchta bez oleje,
recepty na buchty,
buchta bez tuku,
buchta bez mléka,
buchty bez mléka,
buchta co dum dal,
buchty bez droždí,
recepty buchty,
recept na buchtu,
buchta bez mléka a droždí,
recepty buchta,
buchta recept,
kynuté točené buchty,
miny kynute buchty,
buchta bez mleka a oleje,
buchty bez oleje,
točené kynuté buchty
Suroviny:
mouka hladká,
žloutek,
cukr,
olej,
sůl,
kůra citronová,
droždí,
mléko,
smetana 33%,
mouka hladká,
kakao,
cukr,
olej,
sůl,
droždí,
mléko,
smetana 33%
Komentáře (9)
a jeste sem se chtela zeptat co je na tom neprehledne