Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 218 kJ / 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,55 g |
Tuky | 21,03 g |
Vláknina | 5,30 g |
Cholesterol | 79 mg |
Sodík | 986 mg |
Sůl | 2,32 g |
Sacharidy | 12,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wrWr
Moje poznámka
Rychlá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wrWr
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 3 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 5 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 8 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 1 hodinou
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 3 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 5 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 5 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 5 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 7 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 8 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 10 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 11 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 11 hodinami
Tématické fráze:
pomazánky recepty,
pomazánka,
pomazánka co dum dal,
rychla pomazanka,
pomazanka ze sucheho salamu,
co dům dal,
drtič potravin,
elektrický drtič potravin,
sekač na cibuli,
sekač potravin,
pomazánky co dům dal,
suché salámy recepty,
sekac potravin recepty,
pomazánka recept,
pomazánky recepty salam,
eletrický sekač potravin,
recepty pro multifunkční robot,
pomazánka do dům dal,
sekac recepty,
sekac cibule
Suroviny:
cibule,
sýr tavený,
smetana zakysaná,
hořčice plnotučná,
okurky sterilované,
lák z okurek,
junior,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (4)