Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 140 kJ / 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,76 g |
Tuky | 56,07 g |
Vláknina | 15,45 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,43 g |
Sacharidy | 39,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Celer nastrouháme na jemnějším struhadle, brambory, sýr a vejce na hrubším.
Krok 2: V míse smícháme s posekaným medvědím česnekem, pokrájenou cibulkou a podle chuti osolíme, opepříme.
Krok 3: Přidáme vajíčka, důkladně promícháme a na plech vyložený pečicím papírem tvoříme placičky.
Krok 4: Pečeme je asi 20-25 minut na 180 °C do zezlátnutí.
Zveřejněno 18. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povelikonoční celerovaječné placky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6PM
Moje poznámka
Povelikonoční celerovaječné placky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6PM
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 17 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 20 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 5 minutami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 42 minutami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 11 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 11 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 13 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 13 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 13 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 14 hodinami
Suroviny:
celer,
brambory,
vejce,
sýr,
sůl,
pepř,
vejce,
česnek mědvědí,
cibulka jarní
Komentáře (2)