Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 337 kJ / 3 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,52 g |
Tuky | 154,48 g |
Vláknina | 19,95 g |
Cholesterol | 2,27 g |
Sodík | 936 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 409,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N03v
Moje poznámka
Roláda s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N03v
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 3 minutami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 29 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 50 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Tématické fráze:
roláda s ovocem,
roláda,
jak vyšlehat sníh,
rolady s ovocem,
roláda z vaječných bílků,
jak správně vyšlehat šlehačku,
jak správně vyšlehat šlehačku,
jak nejlépe vyšlehat sníh,
jak správně udělat sníh,
jak správně udělat roládu,
jak spravně vyšlehat sníh,
jak spravne vyslehat smetanu,
jak vyslehat bilky s cukrem,
jak správně vyšlehat bílky,
těsto na roládu,
sníh z bílků,
roláda s ovocem recept,
jak správně vyšlehat šlehačka,
sněhová roláda s citronovým krémem,
jak nejlépe vyšlehat smetanu
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka hladká,
tuk hera,
vejce,
citron,
cukr krupice,
škrob kukuřičný,
smetana ke šlehání,
maliny
Komentáře (3)