Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 544 kJ / 130 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,89 g |
| Tuky | 12,30 g |
| Vláknina | 0,90 g |
| Cholesterol | 38 mg |
| Sodík | 4,95 g |
| Sůl | 12,38 g |
| Sacharidy | 3,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňáková s ajvarem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEx0
Moje poznámka
Tuňáková s ajvarem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEx0
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 53 minutami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 1 hodinou
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 2 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 12 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indická čočka s batáty
micurka před 27 minutami
Celozrnné housky
Manik před 1 hodinou
Margot koláč s jablky
jestedka před 2 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 2 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 3 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 3 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 13 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 14 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 14 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z ajvaru,
pomazánka s ajvarem,
recepty s ajvarem,
tuňáková pomazánka s ajvarem,
ajvar pomazánka,
recepty z ajvaru- pomazánky,
pomazánky s aivarem,
co s ajvarem,
pomazánky s ajvarem,
top recept ajvaru,
pomazánka z aivaru,
pomazánky z ajvaru,
jidlo z ajvarem,
s ajvarem,
máslová pomazánka z ajvaru,
pomazanka s aivarem,
pomazánka s tvarohem a ajvarem,
tunajová s ajvarem,
recepty z ajvaru,
ajvar s tunákem
Suroviny:
pomazánkové máslo,
máslo,
tuňák v konzervě,
podravka,
sůl,
pepř,
pórek,
rajče cherry
Komentáře (4)
tejaja: