Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 382 kJ / 91 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,58 g |
| Tuky | 4,97 g |
| Vláknina | 0,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,61 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jetel, pampeliškové listy, šťovík a rajče nakrájíme. Přidáme polníček a celé sedmikrásky.
Krok 2: Osladíme, přidáme balzamikový ocet a pomerančový olivový olej. Dobře promícháme.
Zveřejněno 11. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Luční salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vMZm
Moje poznámka
Luční salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vMZm
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 7 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 11 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 2 minutami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 10 minutami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 31 minutami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 34 minutami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 41 minutami
Sekaná pečeně
bobnak před 2 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 2 hodinami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 3 hodinami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 3 hodinami
Tématické fráze:
salát ze štovíku,
salát z jetele,
vrstvený salát,
salát z červeného šťovíku,
jetel luční recept,
šťovík červený salát recepty,
recept na salát ze šťovíku,
jetel recept
Suroviny:
sedmikráska,
listy pampeliškové,
šťovík,
rajče,
polníček,
cukr,
olej olivový,
ocet balsamiko
Komentáře (4)