Suroviny
Porce: cca 400 g pomazánky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 358 kJ / 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 74,70 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 189 mg |
Sodík | 886 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 9,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z lučiny a tresčích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7xDA
Moje poznámka
Pomazánka z lučiny a tresčích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7xDA
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 1 hodinou
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z tresčích jater a lučiny,
tresčí játra recepty,
pomazánka z tresčích jater,
pomazánky z lučiny,
lučina sardelové pasty,
pomazanka z trescich jater recept,
rybí pomazánka s trescich jater,
pomazánka z lučiny a tresčích jater,
tresčí játra recept,
pomazánky recepty,
tresčí játra pomazánka,
pomazánka z lučiny,
recepty z lučiny,
recepty s lučinou,
pomazánka z tresčích jater s klobásou,
pomazánka s tresčími játry,
tresč játra s pomazánka s lučinou,
pomazánka z lučiny s tresčími játry,
rybí chlebíčky,
recept z tresčích jater
Suroviny:
lučina,
tresčí játra,
cibule,
pasta sardelová,
pažitka
Komentáře (7)