

Lahůdkový ochucený pečený bůček
Suroviny
- - klasicky upečený ještě horký bůček
- - plátkový sušený česnek nebo oblíbené koření
- - alobal
Postup přípravy receptu
Čerstvě klasicky upečený bůček, ještě horký, rozkrájíme na 1/2 kg díly, posypeme plátkovým sušeným česnekem nebo oblíbeným kořením (pálivá paprika, gyros, karí, kajun apod,) a zabalíme do alobalu.
Necháme vystydnout a aspoň do druhého dne odležet.
Pak rozkrájíme na obložené mísy, chlebíčky nebo jednohubky.
Zchladlé, v alobalu a mikrotenovém sáčku zabalené, lze díly bůčku i zamrazit pro pozdější využití.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Lahůdkový ochucený pečený bůček
-
líbí se mi jednoduchost přípravy, dobrého sušeného česneku je doma dostatek - teď už jen sehnat kvalitní bůček....
+
-
. Bůček jsem vždy vařila v ochucné vodě a uvařený pak potírala česnekem, pálivou paprikou .... Tvůj recept je ale lepší
. Ten musí krásně vonět. A ta chuť musí být znamenitá.
-
Včera upečeno
dnes asi snězeno
+6přidala jsem foto
-
+4.
-
Zdravím tě na Topreceptech a protože to vypadá opravdu jedle, třebaže nemám sušený plátkový česnek, ode mne máš prvního plusíka