Lahůdkový ochucený pečený bůček

Hucak_L Kuchař: Hucak_L

Doba přípravy: 15 minut Vepřové maso 5 názorů

Suroviny

- klasicky upečený ještě horký bůček
- plátkový sušený česnek nebo oblíbené koření
- alobal
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Čerstvě klasicky upečený bůček, ještě horký, rozkrájíme na 1/2 kg díly, posypeme plátkovým sušeným česnekem nebo oblíbeným kořením (pálivá paprika, gyros, karí, kajun apod,) a zabalíme do alobalu.

  2. Necháme vystydnout a aspoň do druhého dne odležet.

  3. Pak rozkrájíme na obložené mísy, chlebíčky nebo jednohubky.

  4. Zchladlé, v alobalu a mikrotenovém sáčku zabalené, lze díly bůčku i zamrazit pro pozdější využití.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 218 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Lahůdkový ochucený pečený bůček

  • isindy isindy

    líbí se mi jednoduchost přípravy, dobrého sušeného česneku je doma dostatek - teď už jen sehnat kvalitní bůček....:-p:yes:+

    Odpovědět

  • Zdena Zdena(neregistrovaná)

    :-p :-p :-p . Bůček jsem vždy vařila v ochucné vodě a uvařený pak potírala česnekem, pálivou paprikou .... Tvůj recept je ale lepší :-p . Ten musí krásně vonět. A ta chuť musí být znamenitá. :yes:

    Odpovědět

  • eva hubova eva hubova

    Včera upečeno:-pdnes asi snězeno:-D:-p:yes:+6přidala jsem foto:-))

    Odpovědět

  • pipre pipre

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Zdravím tě na Topreceptech a protože to vypadá opravdu jedle, třebaže nemám sušený plátkový česnek, ode mne máš prvního plusíka;-):yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: pečený bůček s česnekem v alobalu peceny bucek s cesnekem pečený bůček v alobalu pečený bůček recepty párkový bůček pečený buček pečený buček video upečený bůček bůček v alobalu pochoutkový bůček bucek peceny v alobalu pečený bůček recept jednohubky z bucku párkový bůček recept sušený bůček recepty pečený bůček videorecepty -pečený buček s cibulí naložený bůček s česnekem pečený párkový bůček bůček s česnekem v alobalu

Zapomněl/a jsem heslo