Suroviny
Porce: cca 400 g pomazánky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 358 kJ / 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 74,70 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 189 mg |
Sodík | 886 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 9,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z lučiny a tresčích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7xDA
Moje poznámka
Pomazánka z lučiny a tresčích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7xDA
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 2 minutami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 2 minutami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 23 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 24 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 25 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 26 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 46 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 50 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 50 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 51 minutami
Tématické fráze:
pomazánka z tresčích jater a lučiny,
tresčí játra recepty,
pomazánka z tresčích jater,
pomazánky z lučiny,
lučina sardelové pasty,
pomazanka z trescich jater recept,
rybí pomazánka s trescich jater,
pomazánka z lučiny a tresčích jater,
tresčí játra recept,
pomazánky recepty,
tresčí játra pomazánka,
pomazánka z lučiny,
recepty z lučiny,
recepty s lučinou,
pomazánka z tresčích jater s klobásou,
pomazánka s tresčími játry,
tresč játra s pomazánka s lučinou,
pomazánka z lučiny s tresčími játry,
rybí chlebíčky,
recept z tresčích jater
Suroviny:
lučina,
tresčí játra,
cibule,
pasta sardelová,
pažitka
Komentáře (8)