Postup přípravy
Zveřejněno 25. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Metyja
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKx2
Moje poznámka
Metyja
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKx2
Nejnovější recepty
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 1 hodinou
Bylinkové pesto
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno 6. 5. 2025 10:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 2 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 2 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 2 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 2 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 2 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Moanka před 2 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Moanka před 2 hodinami
Jednohubky na párty
Moanka před 2 hodinami
Restovaná zelenina se žampiony a omáčkou
Moanka před 2 hodinami
Tématické fráze:
netyja,
netyje,
metyj,
kucmoch s jablky recept,
metija,
bramborová metyje,
netyja z brambor,
netyja recept,
bramborová metyja,
bramborová netyja,
jídlo metyja,
staré jídlo z brambor- metija,
hrušková povidla,
krajové názvy jídel,
metija recept,
slané vdolky sypané mákem,
kucmoch s jablky,
recepty.cz bramborová metyje,
netyje recept,
lepiduša
Suroviny:
brambory,
povidla hrušková,
mák mletý,
cukr moučkový,
máslo,
mléko,
mouka hrubá
Komentáře (44)
Zdravim, podarilo se mi najit webove stranky Slovacka, kde maji i recepty a vydali dve kucharky straych, poctivych receptu, coz ja osobne postradam. Neni uz co predavat dalsim generacim, mizi ceska kuchyne, kazdy si vse upravuje, modernizuje, experientuje, ale klasicky, poctivy cesky, puvodni recept nedohledate
Jsem taky stará páka
...především souhlasím s tím "... kazdy si vse upravuje, modernizuje,..."
yanull:Janko,krásně jsem si početla a ledas čemu přiučila,co se názvů a krajových jídel týká
yanull: Pekne poctenicko, vse je krasne vysvetleno..
Bodík jsem dala hned ten 1.