Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 394 kJ / 94 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,93 g |
Tuky | 0,77 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý tuňákový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vq9B
Moje poznámka
Rychlý tuňákový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vq9B
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 17 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 18 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 19 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špízy s marinovaným masem
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
Petule123 před 1 hodinou
Větrníky - habáni
wimra před 2 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
chodura.bronislav před 2 hodinami
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 10 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 13 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 13 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 13 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 13 hodinami
Tématické fráze:
tunakovy salat,
rychlý recept z tuňaka,
tuňákový salát recept,
tunakovy salat jako z konzervy,
recepty salat z tunaka,
rychlý recept s tuňákem z konzervy,
salat z tunaka,
recepty s tuňákem z konzervy,
tuňákový salát z konzervy,
tuňák z konzervy recepty,
recept na tuňákový salát,
salát kudrnka,
rychly salat recepty,
rychly recept tunak,
rychly salat
Suroviny:
tuňák,
cibule,
paprika čerstvá červená,
sůl,
pepř,
šťáva citronová
Komentáře (11)
No, pokud je vám to jedno a nerozlišujete co je k jídlu a co ke zdobení, pak asi nemá smysl se dohadovat, že