Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený fenykl s camembertem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDjq
Moje poznámka
Zapečený fenykl s camembertem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDjq
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 43 minutami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 4 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 6 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 8 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
NikolaHlatka před 22 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 48 minutami
Krémová česnečka
magdalenka před 49 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
Sahula před 52 minutami
Sekaná z pekárny
magdalenka před 54 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
Sahula před 55 minutami
Jemné domácí houskové knedlíky
[email protected] před 58 minutami
Dvojctihodné koláče ze sádla
magdalenka před 1 hodinou
Vepřové nudličky s čínským zelím
DavidVolvo před 1 hodinou
Červené zelí s jablky
magdalenka před 1 hodinou
Tématické fráze:
zapečený camembert,
fenykl zapeceny,
zapečený fenykl,
zapeceny camembert s fenyklem
Suroviny:
fenykl,
sýr camembert,
sůl,
pepř,
kurkuma,
olej olivový
Komentáře (3)