Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 433 kJ / 2 016 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,51 g |
Tuky | 143,59 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 3,50 g |
Sůl | 8,63 g |
Sacharidy | 134,57 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žloutky utřeme s máslem a solí, pak přidáme mouku a mléko, promícháme a přidáme nadrobno nasekaná okapaná rajčata a bazalku, nakonec vmícháme tuhý sníh.
Krok 2: Rozpálená vaflovač postříkáme olejem ve spreji nebo potřeme mašlovačkou a dáme 3- 4 lžíce těsta. Pečeme asi 3 minuty.
Krok 3: Slané vafle se dobře hodí k polévkám.
Zveřejněno 8. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatové vafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RmGV
Moje poznámka
Rajčatové vafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RmGV
Nejnovější recepty
Drůbeží špízy s řapíkatým celerem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 7 hodinami
Pečené papriky s mozzarellou
Přidáno před 9 hodinami
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 21 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní kuřecí nudličky s cukrovým hráškem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 3 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 3 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 3 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 4 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 6 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 6 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 9 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 20 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 23 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 23 hodinami
Tématické fráze:
recept na slané vafle,
vafle s rajčaty recept,
recept na rajcatove vafle,
rajčatové vafle
Suroviny:
žloutek,
máslo,
sůl,
mléko,
mouka polohrubá,
rajče sušené v oleji,
bazalka čerstvá
Komentáře (3)