Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 629 kJ / 2 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,53 g |
Tuky | 30,16 g |
Vláknina | 44,79 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,02 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 413,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb s vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mW3A
Moje poznámka
Chléb s vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mW3A
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 2 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 11 hodinami
Tématické fráze:
žitný chléb s psylliem,
toastový chleba s s ovesnými vločkami,
recept na chleba s psylliem,
recept na chléb s vločkami,
domácí chleba s pohankovými vločkami,
chleb s,
recept na spaldovy s phyliem chleb,
chléb s vločkami,
žitný chléb s vločkami,
špaldový chléb s vločkami,
syrovy chleb s psylliem,
chléb s vločkami a slunečnice,
žitný chléb s psylliem recept
Suroviny:
voda,
olej,
ocet,
mouka hladká,
vločky ovesné,
slunečnice loupaná,
semínka lněná,
semínka sezamová,
mouka špaldová hrubá,
mouka žitná,
cukr,
kmín celý,
sůl,
droždí sušené
Komentáře (2)