Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 978 kJ / 473 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,46 g |
| Tuky | 19,67 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 299 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 42,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladká veka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q67
Moje poznámka
Sladká veka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q67
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 13 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 17 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno 28. 10. 2025 22:38:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 6 hodinami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 8 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 8 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 8 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 9 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 10 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 12 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 12 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 14 hodinami
Tématické fráze:
sladké smaženky,
sladká smaženka,
smaženka na sladko,
smazenky na sladko,
smažená veka s tvarohem,
veka ve vajíčku,
smazenka sladka,
obalovaná veka,
sladká smaženka recept,
stará veka,
veka s tvarohem,
smazena veka,
recepty ze staré veky,
obalovana veka ve vajíčku,
obalená veka,
smaženky z veky,
stará veka recept,
co se starou vekou,
recepty z veky,
sladké smaženky recept
Suroviny:
veka,
marmeláda pikantní,
mléko,
vejce,
mouka hladká,
tuk na smažení,
cukr moučkový,
cukr vanilkový
Komentáře (10)
Byla to odpolední svačinka pro ty mé rošťáky. Zmizlo to, ani jsem nemrkla.