Starodávné roštěnky

toprecepty.cz Kuchař:

Hovězí maso 1 názor

57

Suroviny

6 roštěnek
10 dkg sádla
6 dkg cibule
3 dkg slaniny
hladka mouka
1/2 lžičky sladké papriky
sůl
pepř
1 kapie nakrájená na kostičky
trochu vývaru
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Roštěnky na okrajích naklepeme, osolíme a na rozpáleném sádle po obou stranách opečeme.

  2. Přendáme na mísu a přikryjeme aby nevychladly.

  3. Na tuku po roštěnkách osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, slaninu, kapii, podlijeme vývarem, vložíme roštěnky a pod pokličkou dusíme doměkka.

  4. Hotové vyjmeme, zbylou šťávu zaprášíme hladkou moukou, povaříme a přecedíme.

  5. Dochutíme citrónovou šťávou, solí, můžeme přidat i trošku vegety nebo worcesteru. Takto upravenou omáčku přelijeme na roštěnky. Jako přílohu podáváme rýži nebo brambory.

Poznámka

Tento a moje dalsie rcp najdete na http://chalupnikovi.com/recepty/?p=1633

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Starodávné roštěnky

  • Petra Petra(neregistrovaná)

    Hledala jsem recept na roštěnky, tenhle se mi líbí nejvíc, tak vyzkouším :-)

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kančí maso recepty roštěnky recept kanci rostena kančí roštěnky rostenky jak dlouho dusit hovězí jak dlouho dusit hovězí maso roštěná z kančího masa výborné roštěnky příprava roštěnky roštěnky s rýži recepty z kančího masa roštěná kanči roštena omačka recept jak dlouho dusit rostenky hovezi rostenky s ryzi roštěnka s rýži kančí roštěnka rostenky v pomalem hrnci jak dlouho dusit maso recept hovezi rostenky

Zapomněl/a jsem heslo