Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzená stehna na rajčatech

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie644 kJ /
154 kcal
Bílkoviny5,20 g
Tuky0,82 g
Vláknina18,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy24,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rajčátka přepůlíme, cibuli nakrájíme na proužky, papriku a česnek na kousky. Připravíme pekáček a smícháme všechnu zeleninu s nasekanými bylinkami, lehce osolíme a opepříme. Krok 2: Na zeleninu položíme stehna a poklademe je plátky másla. Nepodléváme, zeleninu pustí šťávu. Pekáček na prvních 20 minut přikryjeme a pečeme celkem asi 35-40 minut na 190°C. Krok 3: Podáváme s vařenými brambory, rýží, chlebem nebo jen tak s pečenou zeleninou.

Zveřejněno 13. 4. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/knlX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/knlX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jedním slovem Skvělé!

lenka.janatkova (moderátorka): Děkuji za vyzkoušení a připomenutí receptu:-K:-K

Hledala jsem inspiraci, co připravit z uzených stehen a našla jsem tento recept :-) vynikající oběd a téměř bez práce <3

vynikající, určitě budu dělat častěji, miluju recepty z jednoho hrnce - doplněno pečenou bramborou se lžičkou zakysanky :yes:

To by mi moc chutnalo,občas uzená kuřecí stehýnka koupím,ale jen je na pařáku přihřeju a máme je s bram.kaší,je to dobré,ale změna je život a tak zkusím tento receptík;-):yes:

Simona Skolakova: Děkuji..:-K

Tématické fráze:
2 uzená stehna recepty, uzené + rajčata recept, uzené stehna na na česneku, recept rajčata, uzená stehna, uzená kuřecí stehna na rajčatech, uzené kuře na rajčatech, uzene kureci stehna na cukete a rajcatech

Suroviny:
stehno kuřecí uzené, rajče cherry, paprika čerstvá zelená, cibule, česnek, máslo, koření oregáno, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu