Postup přípravy
Krok 1: Usmažíme bramborák.
Krok 2: Na druhé pánvi rozpálíme olej, vyklepneme vejce (já dávám 2 na jeden bramborák) a na ně pak dáme šunku.
Krok 3: Bramborák potřeme tatarkou (stačí polovina).
Krok 4: Na potřenou část dáme vejce se šunkou, bramborák uzavřeme, posypeme sýrem a ozdobíme kečupem.
Zveřejněno 5. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boží plněný bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q0qD
Moje poznámka
Boží plněný bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q0qD
Nejnovější recepty
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 10 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 12 hodinami
Krémové řezy s pudinkem a meruňkami
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninová polévka s cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Cottage pomazánka s pórkem a ředkvičkami
Přidáno před 17 hodinami
Jemný špendlíkový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové placičky
kimil před 53 minutami
Fazolová kyselá polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Jablečný koláč s krupičkou
Ivcatkoo před 8 hodinami
Bábovka
Helenecka 21 před 8 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 11 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
horys před 12 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 14 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
HanaS92 před 14 hodinami
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Slavista62 před 16 hodinami
Česnečka se sýrem - recept od babičky
wimra před 16 hodinami
Tématické fráze:
plněný bramborák,
bramborák s tatarkou,
hemenex,
bramborák se šunkou,
plněný bramborák podle jany remkové,
obrácený bramborák,
plněné bramboráky,
s bramborákem,
plněný bramborák podle jany remkové,
bramboraky z jednoho vejce
Suroviny:
array,
vejce,
šunka,
tatarská omáčka,
sýr strouhaný,
olej
Komentáře (17)
Ale že by se mi chtělo bramborák kazit tatarkou a kečupem....asi ne...
Stran vašeho posledního komentáře si dovolím trošku pozměnit známé rčení a souznít s názvem receptu:
Boží prostoto!