Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak

Ryby Doba přípravy: 20 minut a pak se necha ulezet 4 - 5 dni 4 názory

Ryby Doba přípravy: 20 minut a pak se necha ulezet 4 - 5 dni 4 názory

Suroviny 10 proci

300 g syrové mořské štiky nebo jiné ryby bez kostí pangas
300 g zelí (s mrkví i bez mrkve může být)
2 cibule
sůl
pepř (nebo tekutá Vegeta)
1 sklenička Moravanky

Postup přípravy receptu

  1. Salát (ala zavináč) z mořské štiky. Nakrájíme nejdříve rybu na kousky, cibuli na kolečka a připravíme si zelí s mrkví a Moravanku (zeleninu) a pak tyto suroviny klademe do vhodné misky.

  2. Začínáme zelím s mrkví (nebo jen zelím), dál přidáme ryby na kousky pokrájené, cibuli na kolečka a vždy trochu Moravanky a sůl, pepř anebo tekutou vegetu. Dál tyto vrstvy střídáme až skončíme vždy Moravankou. Můžeme dát všechen lák i ze zelí i z Moravanky a vlít do misky.

  3. Pak zatížíme a vložíme do lednice na 4-5 dnů. Je to výborné, zdravé, nemusí se dávat nutně Moravanka, může být i jen zelí, cibule, ryba a koření.

Poznámka od kuchařky

Je to recept pode JANY REMKOVE, JEN JSEM NECO MALO ZMENILA..

Komentáře k receptu Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak

Tématické fráze: nálev na ryby lak na ryby nálev na uzéné ryby nálev na kyselé ryby ryba v nálevu ryby v nálevu lak na kyselé ryby recepty lak na kysele ryby nálevy na ryby nálev na rybu slaný nálev na ryby ryby v slanem nalevu uzená ryba v nálevu ryby nálevu zavináče v rosolu ryba na moravance ryba na mrkvi lak slaný na ryby ryby nalevu priprava laku na ryby