Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

7. 3. 2011 13:28

Suroviny

Porce: 10 proci

Nutriční hodnoty

Energie1 817 kJ / 434 kcal
Bílkoviny48,96 g
Tuky2,34 g
Vláknina20,34 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 2,00 g
Sůl4,96 g
Sacharidy44,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to recept pode JANY REMKOVE, JEN JSEM NECO MALO ZMENILA..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Danculka

7. 3. 2011 18:32

Vyskúšam,vyzerá dobre..:yes:

JanaDorazinova

7. 3. 2011 15:04

Ivo, s tou Moravankou to určitě zkusím, to musí být super pikantní:-p.:yes::yes::yes:

varilamyskakasicku

7. 3. 2011 13:57

Je to moc dobre, tady se u toho tlacime a bastime, namka je to, diky Jane Remkové a ahojky Iva:-):-)

majda 2

7. 3. 2011 13:55

To bude chutné!:yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nálev na ryby lak na ryby nálev na uzéné ryby nálev na kyselé ryby ryba v nálevu ryby v nálevu lak na kyselé ryby recepty lak na kysele ryby nálevy na ryby nálev na rybu slaný nálev na ryby ryby v slanem nalevu uzená ryba v nálevu ryby nálevu zavináče v rosolu ryba na moravance ryba na mrkvi lak slaný na ryby ryby nalevu priprava laku na ryby

Suroviny: mořská štika, mrkev, cibule, sůl, pepř, moravanka

TopRecepty.cz

Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QN5q