Bramborákové jednohubky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 028 kJ / 1 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,07 g |
Tuky | 27,60 g |
Vláknina | 14,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 198,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz
To nás tak jednou honila mlsná…a protože milujeme bramboráky, bylo o chuti jednohubek rozhodnuto.
.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 1. 2015 11:48
adamos:Tak otruby jsem viděla i v Globusu.
13. 1. 2015 11:35
Super
12. 1. 2015 20:31
cathleen, zizala, ďakujem
12. 1. 2015 20:22
Tak to se mně moc líbí!+
12. 1. 2015 18:35
zizala: díky za záskok
12. 1. 2015 18:30
amalia: Možná by nebylo špatné tu kukuřičnou mouku použít na podsypání při rozvalování těsta Bude to pak hezky křupat
12. 1. 2015 17:49
amalia: to neporadím, nepoužívám ji. Pokud to budeš zkoušet, zkus nahradit nejdřiv menší část mouky, co to udělá
12. 1. 2015 17:47
...na zjedenie krásne mohla by som pridať kukuričnú múku?
12. 1. 2015 06:21
Skvělý nápad, určitě vyzkouším
11. 1. 2015 15:57
adamos: snad se nemýlím, že jsem je viděla i v Kauflandu (někde u ovesných vloček, kuskusu apod.), ale stoprocentně je mají v každé Zdravé výživě Prodávají se i otruby žitné a další druhy.
11. 1. 2015 15:43
Mám dotaz : kde se dají sehnat otruby ? dík za odp. jsem z Benešova
11. 1. 2015 09:57
Pochutnala by som si...ja by som tam navrch pripichla ešte olivu, ale to viac-menej preto, aby som potom mohla dojesť celú fľašu. Otruby tiež používam, hlavne do chleba a pečiva, ale občas aj do jedál, hlavne na zahustenie.
11. 1. 2015 09:43
Děkuji za zájem, doufám, že někdo vyzkouší
Nápad...takové vznikají, když vás tak moc honí mlsná, že už nevíte, co na ten rozežraný (!) jazyčisko strčit
maiva, magdalenka: otruby jsou vlastně "odpad" při mletí mouky, obal zrna. I proto jsou hodně levné, mám je doma pořád.
Tak, jako magdalenka, je i já často přidávám do pečiva. Je pak nejen hezky tečkované, ale otruby určitě dodají tělu něco minerálů....jsou nestravitelné, nasákavé - ve střevech "nacucají" dost vody a hlavně - vymetou střeva jako nějaké košťátko od usazenin a treba i tělu nebezbečných odpadů.
Navíc - pečivo s otrubami tělo déle tráví, tak nás nasytí na delší dobu.
Nápad...takové vznikají, když vás tak moc honí mlsná, že už nevíte, co na ten rozežraný (!) jazyčisko strčit
maiva, magdalenka: otruby jsou vlastně "odpad" při mletí mouky, obal zrna. I proto jsou hodně levné, mám je doma pořád.
Tak, jako magdalenka, je i já často přidávám do pečiva. Je pak nejen hezky tečkované, ale otruby určitě dodají tělu něco minerálů....jsou nestravitelné, nasákavé - ve střevech "nacucají" dost vody a hlavně - vymetou střeva jako nějaké košťátko od usazenin a treba i tělu nebezbečných odpadů.
Navíc - pečivo s otrubami tělo déle tráví, tak nás nasytí na delší dobu.
11. 1. 2015 08:10
maiva: Ja otruby často kupujem, prihadzujem do hocičoho, ak pečiem z bielej múky. Mám potom dojem, že robím niečo pre svoje zdravie...
10. 1. 2015 19:50
Zajímavý recept, otruby jsem ještě nikdy nepoužila. Bramboráky máme rádi, budu muset vyzkoušet+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 14 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 16 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 8 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 11 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 11 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 12 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 12 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 12 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 13 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Babiččiny bramborové placky: Jednoduché jídlo, na které stačí tři ingredience, je třeba hlídat správný poměr brambor a mouky
Jak udělat nejlepší bramborák. Oblíbené bramborové placky s vůní česneku a majoránky
Beton, Bavorák, Mozek i Žabí hlen: Recepty na koktejly, které frčely v socialismu, můžete otestovat i dnes
Další recepty
Tématické fráze: jak zdobit jednohubky jednohubky recepty bramborakova buchta bramboráčky jednohubky odpad při mletí mouky nevelka krusta bramborákové těsto ve střevě
Suroviny: voda, olej, otruby pšeničné, mouka hladká, česnek, kmín drcený, majoránka, sůl, brambory, droždí
Bramborákové jednohubky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xXr
22 názorů