Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,02 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s masovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Arj
Moje poznámka
Špagety s masovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Arj
Nejnovější recepty
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 4 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 4 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 7 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 11 hodinami
Borůvkové nanuky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 1 hodinou
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 1 hodinou
Majonézové rohlíky
Annanas před 1 hodinou
Základní kváskový chleba
Brona.S před 1 hodinou
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 2 hodinami
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
VeronikaRob před 2 hodinami
Krůtí kostky s bulgurem a zeleninou
petrp před 2 hodinami
Banánové muffiny
anyge před 3 hodinami
Vepřová játra na přírodno
Spepik před 3 hodinami
Tématické fráze:
masová směs na špagety,
špagety se směsí,
recept na směs na špagety,
smesi na špagety,
špagety a masová směs,
masová směs na špagety recept,
masová směs na špagety s rajčaty,
recept na směs na na špagety,
dobrý recept na směs na špagety,
něco na směs na špagety,
top recept spagety se smesi,
masová směs na špagety z vepřového masa,
vepřová masová směs na špagety,
priprava msove smesi na spagety,
bylinky na špagety,
špagety smasovou,
masová směs na špagety z vepřové konzervy,
recept masova smes omáčka na špagety,
masová směs na špagety z kecupu,
jaké bylinky do spaget
Suroviny:
voda,
těstoviny špagety,
sůl,
olej,
olej,
cibule,
kukuřice sterilovaná,
maso vepřové,
kečup sladký,
sýr
Komentáře (9)
Maso ze sklenice, kukuřice z plechovky, kečup z láhve. Co je doma vytvořené? Snad jen ta cibule doma nakrájená.
Špagety po uvaření prokapat olejem dělají jen barbaři, kdo jen trochu něco ví o italské kuchyni ví, že se špagety al dente a snad i trochu míň uvařené vyloví a přidají do omáčky kde dojdou.
Polít nakonec kečupem a posypat eidamem je úplná zvrhlost.
Chápu že přítel nemá rád bylinky, ale to neznamená, že by nejedl boloňskou omáčku, kam bylinky ani nepatří. Tedy krom trochy oregana.
Chápu a toleruji i to, že to mohou byt i tací, kterým to bude chutnat.
Chápu, že vaření je pro někoho neznámá, ale vystavit tenhle paskvil tady v Topreceptech je silné kafe.
Připomíná to jednu z posledních epizod Prostřena, kde se soutěžící vyznamenala slovy "měl to být steak a dostala jsem maso".
A jak dlouho to u hotového masa ze skla asi trvá?
No, ale fotečka se podařila
(detail: těstoviny /a špagety obzvláště/ se vaří až těsně před podáváním hotového jídla)