Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 100 kJ / 980 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,50 g |
| Tuky | 90,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vegetariánské těstoviny se sýrem a smetanou bez pečení v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/loKr
Moje poznámka
Vegetariánské těstoviny se sýrem a smetanou bez pečení v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/loKr
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 1 hodinou
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 1 hodinou
Bramborová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Pizza z rohlíků
zonoro před 2 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 2 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 3 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 3 hodinami
Koka sušenky
habis před 4 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny se syrem,
těstoviny se sýrem recepty,
recepty parmesan smetana vegeterianske,
vegetarianske fleky
Suroviny:
těstoviny semolinové,
smetana ke šlehání,
sýr tvrdý,
bylinky,
bazalka čerstvá
Komentáře (8)
Určitě ne ani eidam ani mozzarella...vytvoření koule je skoro jisté....čedar, parmezán, gorgonzola určitě lepší volba. Já osobně zahřeji smetanu skoro k varu, přidám nastrouhaný sýr, na mini teplotě míchám do rozpuštění a přidám uvařené těstoviny. Promíchám, přiklopím a nechám chvíli "usadit".
Bazalka určitě ano.
za 2. všechny suroviny v hrnci smícháme dohromady a vaříme do zhoustnutí.
A děkuji za komentář