Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 361 kJ / 1 042 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,25 g |
| Tuky | 90,35 g |
| Vláknina | 5,08 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
1.den: sýr nakrájíme na malé kousky. Smetanu přivedeme k varu a zalijeme sýr. Necháme ho rozpustit, prošleháme a přecedíme přes jemné sítko. Necháme vychladnout, zakryjeme a dáme přes noc do ledničky.
2. den: připravenou smetanu vyšleháme. Krok 3: Zeleninu dochutíme citronovým pepřem, případně přisolíme a posypeme jemně nakrájenou cibulovou natí a podáváme s pěnou.
Zveřejněno 18. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená zelenina se sýrovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Jq9
Moje poznámka
Pečená zelenina se sýrovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Jq9
Nejnovější recepty
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 2 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 16 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 20 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 22 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno 1. 12. 2025 08:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejen vánoční linecké vykrajované cukroví
Kratule před 1 hodinou
Listový salát s ořechy
Limek před 11 hodinami
Margot kuličky
Junys před 12 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 12 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 12 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 12 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 14 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 14 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 15 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 15 hodinami
Suroviny:
dýně hokkaido,
mrkev,
batáty,
olej olivový,
sůl mořská,
pepř citronový,
nať cibulová,
smetana ke šlehání,
sýr
Komentáře (3)