Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená zelenina se sýrovou pěnou

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 11. 2018 18:51

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 361 kJ / 1 042 kcal
Bílkoviny30,25 g
Tuky90,35 g
Vláknina5,08 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 1,22 g
Sůl3,10 g
Sacharidy24,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Taleggio je polotvrdý zrající italský sýr, dobře se rozpoušti a hodí se i k zapékání. Je vynikajíci i ve studené kuchyni.

Zdroj: italská kuchyně

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

20. 11. 2018 09:13

magdalenka: byla jsem zvědavá jak se to vyšlehá, ale šlo to dobře, jako čistá šlehačka. No možná ne hodně tuhá, ale drželo to dobře. :-8 diky:-K

magdalenka magdalenka

20. 11. 2018 08:51

Šľahačka so syrom má akú konzistenciu? Normálna ľahká pena, alebo je to také tuhšie? Netušila som, že existuje takéto niečo, máš to krásne.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: dýně hokkaido, mrkev, batáty, olej olivový, sůl mořská, pepř citronový, nať cibulová, smetana ke šlehání, sýr

TopRecepty.cz

Pečená zelenina se sýrovou pěnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Jq9