Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená zelenina se sýrovou pěnou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 11. 2018 18:51

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota4 324 kJ / 1 033 kcal
Bílkoviny30,00 g
Tuky90,30 g
Vláknina4,35 g
Cholesterol310 mg
Sodík1 195 mg
Sůl3,05 g
Sacharidy23,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Taleggio je polotvrdý zrající italský sýr, dobře se rozpoušti a hodí se i k zapékání. Je vynikajíci i ve studené kuchyni.

Zdroj: italská kuchyně

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

maris

20. 11. 2018 09:13

magdalenka: byla jsem zvědavá jak se to vyšlehá, ale šlo to dobře, jako čistá šlehačka. No možná ne hodně tuhá, ale drželo to dobře. :-8 diky:-K

magdalenka

20. 11. 2018 08:51

Šľahačka so syrom má akú konzistenciu? Normálna ľahká pena, alebo je to také tuhšie? Netušila som, že existuje takéto niečo, máš to krásne.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: dýně hokkaido, mrkev, batáty, olej olivový, sůl mořská, pepř citronový, nať cibulová, smetana ke šlehání, sýr

TopRecepty.cz

Pečená zelenina se sýrovou pěnou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Jq9