Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 089 kJ / 977 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,80 g |
Tuky | 53,29 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 670 mg |
Sodík | 3,79 g |
Sůl | 9,34 g |
Sacharidy | 31,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tvarůžky rozmačkáme na dně misky. Nastrouháme tvrdý sýr. Namačkáme česnek. Rozklepneme vejce a vše v misce rozmícháme.
Krok 2: Tvarujeme placky a obalíme je ve strouhance. Dáme do lednice uležet - odpočinout.
Krok 3: Pak smažíme na rozpáleném oleji.
Zveřejněno 10. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fajnový smažený sýr - modifikace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jv6Y
Moje poznámka
Fajnový smažený sýr - modifikace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jv6Y
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 47 minutami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 48 minutami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 1 hodinou
Rajčatový protlak
douver před 1 hodinou
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 3 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 5 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 6 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 7 hodinami
Tématické fráze:
fajnový smažený sýr,
smazeny syr,
smažený sýr v misce,
babicovy plněné kuře tvarůžkama,
syr v recepty,
label:recepty sýr,
smažený sýr clupmi,
label:recepty,
recepty ze sýrů,
co ze sýrů recepty,
recept na smažený sýr,
recepty smazeny syr,
smažení tvarůžek v bytě,
smažený sýr placka,
smažený sýr bez smažení,
smažený sýr recept
Suroviny:
sýr eidam,
sýr tvarůžky kulaté,
vejce,
česnek,
strouhanka,
olej
Komentáře (6)