Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 773 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,60 g |
Tuky | 6,62 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 772 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 14,04 g |
Postup přípravy
Scedíme, vytáhneme bobkový list, nové koření a necháme vychladit. Krok 2: Prsa dáme do mísy, celer nakrájíme na kostičky (kdo nemá rád, nemusí ho tam dávat), přidáme k masu.
Kompot necháme okapat, broskve nakrájíme na kostičky a přidáme do mísy k masu a celeru. Krok 3: Osolíme, opepříme, přidáme petrželku, tatarku a promícháme.
Pokud salátu chceme mít víc, přidáme trochu uvařených těstovin.
Zveřejněno 28. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí salát s broskví 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4J6
Moje poznámka
Kuřecí salát s broskví 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4J6
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 12 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 13 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 14 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 16 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 17 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí salát s broskví,
kuřecí salát s broskvemi,
kureci salat v broskví,
kuřecí salát s broskví a s celerem,
kuřecí salát s prsa a broskví,
kuřecí salát recept,
kuřecí salát,
salát s broskví a kuřetem,
broskvový salát s kuřetem
Suroviny:
prsa kuřecí,
kompot broskvový,
celer,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
petrželka,
tatarská omáčka,
těstoviny
Komentáře (4)
Proč ne, že
Je ale rozdíl, když se vcelku vařené (dušené, pečené) maso posléze pokrájí; přece nevaříme políffku, že
No a když se v závěru zastříkne lihovinou (slivovici neééé!!!) či likérem (persico, apricot), tak pak je to salátek eňo ňuňo