Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí směs s rýží a zeleninou

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 125 kJ /
1 225 kcal
Bílkoviny95,48 g
Tuky9,18 g
Vláknina19,95 g
Cholesterol 165 mg
Sodík 1,14 g
Sůl3,45 g
Sacharidy181,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Drobně pokrájenou cibuli krátce osmažíme dosklovata. Přidáme na menší kousky pokrájené kuřecí maso, které jsme osolili a okořenili kari kořením a na slabší nudličky pokrájenou očištěnou větší mrkev. Dále smažíme do zatažení masa a změknutí mrkve. Poté přisypeme hrášek s kukuřicí, přidáme jednu, dvě lžíce vody, zaklopíme a krátce podusíme na mírném ohni. Krok 2: Během přípravy masa a zeleniny uvaříme rýži dle návodu. Krok 3: Rýži vmícháme do masovo-zeleninové směsi, zakapeme sojovou omáčkou dle chuti, promícháme a můžeme podávat.

Zveřejněno 28. 1. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v4X5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v4X5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Toto jídlo lze připravit i tak, že do základu přidáme hned i rýži, kterou jsme předtím dobře propláchli studenou vodou. Samozřejmě musíme přidat vodu nebo vývar, odpovídající jejímu množství a je je to moc dobré. :-K

yanull: ...ano, i tak to lze;-) ...já v tomto případě pokrm raději nelepivý, sypké konzistence, se zeleninou na skus, proto ta rýže vařená mimo ;-)

Tématické fráze:
kuřecí směs s rýží, kuřecí směs, kuřecí nudličky na zelenině s rýží, recepty s rýží, kuřecí směs se zeleninou, kuřecí s rýží, směs s rýži, kuřecí nudličky s rýží, kuřecí maso se zeleninou a rýží, rýže se zeleninou, kuřecí směs se zeleninou a rýží, kuřecí recepty, zelenina recepty, rýže recepty, recept na kuřecí směsi, smes z kureciho masa s rýži, kuřecí nudličky se zeleninou s rýží, kureci smes se zeleninou a ryze, kuřecí směs recept, kuřeci směs ohen

Suroviny:
maso kuřecí, hrášek mražený, kukuřice mražená, mrkev, olej, rýže, cibule, omáčka sojová, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu