Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 492 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,18 g |
Tuky | 22,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,71 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Postup přípravy
Výborné jako rychlá večeře nebo předkrm.
Zveřejněno 26. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Avokádo zapečené se sýrem a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx2V
Moje poznámka
Avokádo zapečené se sýrem a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx2V
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 18 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 7 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 9 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 10 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 11 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
uprava avokáda,
avokado,
recepty z avokáda,
jak upravit avokádo,
avokado recepty,
pokrmy z avokáda recepty,
tepelná úprava avokáda,
avokádo recept,
avokádo se sýrem,
avokádo úprava,
pokrmy z avokada,
avokado tepelna uprava,
pokrm z avokada,
recept avokado,
zapékané avokádo,
zapékané avokádo,
tepelně upravené avokádo,
recepty avokado,
recept na úpravu avokáda,
avokado tepelne upravene
Suroviny:
avokádo,
vejce,
cibule červená,
sýr nastrouhaný,
česnek,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (13)
Podle mě je ale tepelně upravovat avokádo velká škoda..Je skvělé a plné výživných látek jen tak..Nebo jako dip k "hranolkům" z mrkve, papriky..