Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 492 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,18 g |
Tuky | 22,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,71 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Postup přípravy
Výborné jako rychlá večeře nebo předkrm.
Zveřejněno 26. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Avokádo zapečené se sýrem a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx2V
Moje poznámka
Avokádo zapečené se sýrem a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx2V
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 19 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 22 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 8 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 9 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 10 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 11 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 12 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 13 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 13 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 15 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 15 hodinami
Tématické fráze:
uprava avokáda,
avokado,
recepty z avokáda,
jak upravit avokádo,
avokado recepty,
pokrmy z avokáda recepty,
tepelná úprava avokáda,
avokádo recept,
avokádo se sýrem,
avokádo úprava,
pokrmy z avokada,
avokado tepelna uprava,
pokrm z avokada,
recept avokado,
zapékané avokádo,
zapékané avokádo,
tepelně upravené avokádo,
recepty avokado,
recept na úpravu avokáda,
avokado tepelne upravene
Suroviny:
avokádo,
vejce,
cibule červená,
sýr nastrouhaný,
česnek,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (14)
Podle mě je ale tepelně upravovat avokádo velká škoda..Je skvělé a plné výživných látek jen tak..Nebo jako dip k "hranolkům" z mrkve, papriky..