Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 793 kJ / 2 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,87 g |
Tuky | 131,14 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 812 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,72 g |
Sacharidy | 158,16 g |
Postup přípravy
Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě. Mléko s máslem ohřejeme a spolu se žloutky zašleháme do scezených brambor. Nakonec na horkou kaši postrouháme sýr a zamícháme do kaše.
Zveřejněno 19. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová kaše s česnekem a se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Z6q
Moje poznámka
Bramborová kaše s česnekem a se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Z6q
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
bramborová kaše se sýrem a rozmarýnem,
bramborová kaše se sýrem,
kaše aligot,
bramborová kaše se žloudkem,
aligot,
bramborová kaše se žloutkem,
bramborova kase s česnekem,
bramborová kaše s bazalkou,
recept bramborova kase s cesnekem,
nejlepší bramborová kaše se sýrem, smetanou
Suroviny:
brambory,
česnek,
máslo,
mléko,
sýr tvrdý,
rozmarýn,
cibulka jarní,
brambory,
žloutek,
máslo,
mléko,
sýr tvrdý
Komentáře (5)