Strouhání do polévky vyrobené v sekáčku (čopru)
Patříte k těm, kdo milují zavářky v polévce, ale výroba domácích nudlí se vám zdá moc zdlouhavá a pracná? Zkuste připravit drobení do polévky s pomocí kuchyňského sekáčku. Domácí vejce a trocha mouky udělá ve formě drobení v polévce dobrou službu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 956 kJ / 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,18 g |
Tuky | 9,56 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 73,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strouhání do polévky vyrobené v sekáčku (čopru)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MrnB
Moje poznámka
Strouhání do polévky vyrobené v sekáčku (čopru)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MrnB
Nejnovější recepty
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno před 4 hodinami
Omeleta se švestkami
Přidáno před 9 hodinami
Melounový salát
Přidáno 8. 8. 2025 17:01:01
Čabajkové lečo
Přidáno 8. 8. 2025 15:01:02
Kachní prsní plátečky
Přidáno 8. 8. 2025 14:19:56
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno 8. 8. 2025 06:27:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhaný koláč s banánovou náplní
Alca B. před 1 hodinou
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
poirotka před 1 hodinou
Jednoduchý rajčatový salát se sýrem a majonézou
Pamp Eliska před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Ferka před 2 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Tesco před 2 hodinami
Jak zavařovat okurky
LusiPa před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
monulik před 3 hodinami
Bageta z domácí pekárny
Sabina.jonakova@seznam.cz před 4 hodinami
Domácí lečo
Jaruskaa před 5 hodinami
Žampiony s cuketou
Luciik. před 5 hodinami
Tématické fráze:
strouhání do polévky,
ruční sekáček na petrželka,
strouhání do polévky z polohrubé mouky,
drobení do polévky ze sekacku,
drobení do polévky v čopru,
drobeni v sekáčku,
drobeni do polevky bez strouhani,
strouhani do polivky,
strouhani z polohrubé mouky,
drobení do polévky v sekačku,
strouhání bez námahy,
drobenka do polévky že sekacku,
mrvenička ze sekáčku,
drobení do polévky z čopru,
gomboda recept,
gomboda,
vychytávka na drobení,
co sekame v sekáčku,
strouhání do polévky s polohrube mouky,
polévkové drobení v sekáčku
Komentáře (42)
Veronika.Hrozna:
Týýý brďo
No, vám by asi spíše než vaření šlo svařování, že
Temování?
To je původně starý (ale ne zastaralý) výraz ze strojařiny: utlačit, utěsnit, zpevnit pěchováním...
Já mám ještě jiný trik - rozpustím máslo, nechám trochu vychladnout, přidám mouku a cukr, vidličkou smíchám a nechám dál chladnout, občas zase vidličkou načechrám...a před použitím nechám úplně zchladnout a trochu ztuhnout....