Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 985 kJ / 713 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,81 g |
| Tuky | 20,58 g |
| Vláknina | 9,28 g |
| Cholesterol | 527 mg |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,45 g |
| Sacharidy | 93,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jablko nakrájíme na malé kousíčky, rohlíky na kostky. Vejce prošleháme se smetanou, cukrem, solí, skořicí, rozinkami a soli.
Krok 2: Přidáme jablka a rohlíky. Lehce promícháme a lžíci dáváme do silikonových košíčků. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 st. cca 15-20 minut.
Krok 3: Mezitím vyšleháme bílky do pevného sněhu. Košíčky vytáhneme nahoru lžíci upravíme sníh a krátce zapečeme dozlatova.
Zveřejněno 28. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Žemlovka" v košíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5DYY
Moje poznámka
"Žemlovka" v košíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5DYY
Nejnovější recepty
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 11 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 15 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 16 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno 7. 12. 2025 08:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 54 minutami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 1 hodinou
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 10 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 15 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 15 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 15 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 15 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 16 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 16 hodinami
Tématické fráze:
žemlovka recept,
recept na semlovku,
recepty žemlovka
Suroviny:
rohlík,
vejce,
mléko,
smetana zakysaná,
jablko,
rozinky,
skořice,
sůl,
cukr
Komentáře (6)