Čokoládová pěna (velice jednoduchý recept)
Sváteční dezert z lehounké pěny plný čokolády vám zlepší náladu na celý den. Jeho příprava je velmi jednoduchá a nenáročná, zcela jistě stojí zato si jí vyzkoušet.
Suroviny pro 10 porcí
10porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 783 kJ / 3 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,30 g |
Tuky | 204,54 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 601 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 278,50 g |
Postup přípravy
Nádobu po vychladnutí směsi dáme přes noc do ledničky. Krok 6: Na závěr můžete posypat pěnu holandským kakaem.
Zveřejněno 13. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládová pěna (velice jednoduchý recept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4XW2
Moje poznámka
Čokoládová pěna (velice jednoduchý recept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4XW2
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 9 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno 2. 9. 2025 20:08:14
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 1 minutou
Pečená švestková povidla
Petik05 před 40 minutami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 3 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 3 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 4 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 5 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 6 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 6 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 9 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 9 hodinami
Tématické fráze:
čokoládová pěna,
cokoladova pena video recept,
čokoládová pěna recept,
čokoládová pěna se salkem
Suroviny:
čokoláda,
mléko,
smetana ke šlehání,
salko,
cukr,
kakao holandské,
želatina
Komentáře (4)