Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 240 kJ / 1 014 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,25 g |
| Tuky | 82,10 g |
| Vláknina | 3,20 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,80 g |
Postup přípravy
Hotovou rybu vyndáme z pekáčku, odstraníme páteř a upravíme na porce. Udržujeme je v teple. Krok 3: Šťávu z pekáčku přecedíme do malého kastrolku a do horké zašleháme zbylé, hodně vychlazené máslo. Do vzniklé omáčky vmícháme jemně krájené lístky petržele.
Na talíř rozdělíme cuketu, porce candáta a doplníme máslovo - petrželovou omáčkou. Ihned podáváme.
Jako přílohu jsem zvolila vařené brambory.
Zveřejněno 25. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát na víně s grilovanou cuketou a máslovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4zr
Moje poznámka
Candát na víně s grilovanou cuketou a máslovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4zr
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 1 hodinou
Grinchův elixír
Přidáno před 16 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 19 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 1 hodinou
Kapří hranolky
loing před 10 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 11 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 11 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 11 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 11 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 13 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 13 hodinami
Tématické fráze:
candát recept
Suroviny:
candát,
cuketa,
tokajské,
citron,
máslo,
sůl,
olej,
pepř citronový,
petržel
Komentáře (4)