Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 240 kJ / 1 014 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,25 g |
Tuky | 82,10 g |
Vláknina | 3,20 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,80 g |
Postup přípravy
Hotovou rybu vyndáme z pekáčku, odstraníme páteř a upravíme na porce. Udržujeme je v teple. Krok 3: Šťávu z pekáčku přecedíme do malého kastrolku a do horké zašleháme zbylé, hodně vychlazené máslo. Do vzniklé omáčky vmícháme jemně krájené lístky petržele.
Na talíř rozdělíme cuketu, porce candáta a doplníme máslovo - petrželovou omáčkou. Ihned podáváme.
Jako přílohu jsem zvolila vařené brambory.
Zveřejněno 25. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát na víně s grilovanou cuketou a máslovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4zr
Moje poznámka
Candát na víně s grilovanou cuketou a máslovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4zr
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 20 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 23 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Čokoládový koláč s ovocem
Přidáno 20. 8. 2025 15:00:02
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové brownies
verisek08 před 13 minutami
Bramboráky nastavované kuskusem s hlívou
ZboSy před 16 minutami
Cuketová polévka s nivou
Glapet před 1 hodinou
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
pesmax před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
IIvveettaa před 2 hodinami
Grilované krevety
Hombr před 3 hodinami
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 5 hodinami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 12 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 14 hodinami
Tématické fráze:
candát recept
Suroviny:
candát,
cuketa,
tokajské,
citron,
máslo,
sůl,
olej,
pepř citronový,
petržel
Komentáře (4)