Grilovaný candát

Suroviny

candát
sůl
drcený kmín
dijonská hořčice
vinný ocet
citrónová kůra

Postup přípravy receptu

  1. Candáta nakrájíme na kousky. Dijonskou hořčici smícháme se solí, kmínem, citrónovou kůrou a vinným octem. Do této marinády vložíme kousky ryby a marinujeme - nejlépe přes noc.

  2. Maso grilujeme z každé strany dozlatova.

Poznámka od kuchařky

Podáváme s pečivem, salátem nebo bramborem...podle toho, co máte rádi.

Komentáře k receptu Grilovaný candát

Tématické fráze: candát na grilu candát na grilu recepty candát recept marinada na candáta candát recepty recept candát na grilu recepty z candáta recept na marinadu na candata recept na grilovaného candáta recept na candáta top recepty candáta grilovaný filet z candáta candat v marinade grylovany candat grilovyný candáta candát filet recept grilovany marinády na candáta grilovaný candát filety jak udelat candata recept na filet z candáta