Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 723 kJ / 7 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,35 g |
Tuky | 471,13 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 2,47 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 597,13 g |
Postup přípravy
Dochutíme ještě cukrem dle naší chuti a krém je hotov. Krok 4: Vychladlý korpus rozkrojíme na dvakrát, každý plát nejprve namažeme džemem a na to dáme krém. Celý dort namažeme už jen krémem, posypeme kokosem a dozdobíme dle fantazie. Já použila borůvky, sušené maliny (zrovna jsem nesehnala čerstvé), kostky kokosu v čokoládě, sedmikrásky a motýlka z jedlého papíru. Krok 5: Dobrou chuť.
Zveřejněno 31. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort s borůvkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E4VY
Moje poznámka
Dort s borůvkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E4VY
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 5 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 6 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 45 minutami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 3 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 5 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 5 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 6 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 7 hodinami
Tématické fráze:
boruvkove dort,
dort s borůvkami
Suroviny:
mouka polohrubá,
kypřící prášek do pečiva,
sůl,
máslo,
cukr,
vejce,
tvaroh,
mascarpone,
cukr vanilkový,
cukr,
smetana ke šlehání,
marmeláda borůvková,
kokos
Komentáře (5)
A co se týče dotazu, krém drží dobře,jen jsem ho před namazaním dala do lednice... Než vychladl dort.