Suroviny
Porce: 30 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 374 kJ / 3 674 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,62 g |
| Tuky | 68,78 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 767 mg |
| Sodík | 233 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 613,11 g |
Postup přípravy
Nakonec pocukrujeme.
Zveřejněno 22. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masopustní koblížek plněný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4kA
Moje poznámka
Masopustní koblížek plněný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4kA
Nejnovější recepty
Oříškové oválky
Přidáno před 2 hodinami
Domácí těstoviny s pečeným kuřetem
Přidáno před 5 hodinami
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 5 hodinami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 6 hodinami
Pečená uzená krkovice s bramborovým knedlíkem a kysaným zelí
Přidáno před 7 hodinami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 28 minutami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 1 hodinou
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 3 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 3 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 3 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 3 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 3 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 3 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 6 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Vladka321 před 7 hodinami
Tématické fráze:
plněné koblížky,
masopustni plnene koblizky,
nekynute masopustní koblížky,
plněné a smažené koblížky
Suroviny:
mléko,
droždí,
cukr,
žloutek,
máslo,
cukr,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl,
citron,
rum,
mléko,
povidla švestková,
rum
Komentáře (29)
P.S. Někdo smaží třeba ve ztuženém pokrmovém tuku .......
Zanechme zbytečných snah!
Je to marnost nad marnost, že
A ta imaginární většina, naštěstí chápe.
A nezměnila jsem postup pouze dopsala, že je lepší teplé mléko a smažit v oleji kdyby někoho nedej bože napadlo smažit ve vodě.
Pokud plníte způsobem jak píšete, a náplň vám při smažení nevytekla, pak smekám
***
No a pokud v receptu změníte postup (vlažné mléko, smažení zprudka) pak by bylo fér to zmínit i v komentáři, jinak ti kteří vás prve na nesrovnalosti upozornili vypadají jako neschopní břídilové a tydýti, že
A že nevíte, co to znamená, tak jsem vam to vysvětlila. Většina chápe základní recept bez problému.
Vynuté těsto přemístíte na posypaný vál, vytvarujete silnější hady, ze kterých ukrajujte stejné dílky, které plníte povidlovou náplní,bochánek zabalíte stejně jako vdolek.
Já znám plnění před smažením - rozválet těsto, lžičkou hromádky náplně, další plát těsta a vykrajovat koblížky, vykrájené zbytky znovu bez dalšího podsypání!!! zpracovat a opakovat...
Nebo plnit až hotové koblížky, to mám radši...
Když už jako začátečník již od mateřské školky vím, že droždí potřebuje vlažné mléko
Samozřejmě, že žádný určený z nebe nespadl a pokud vám něco není jasné, stačí položit dotaz a přidat komentář.
Tak se nezlobte vy ale že těsto kyne v teple, vědí i deti ve školce. Pěkný den
A taky je nebudu smažit zprudka, jak vy píšete, tedy jak jste nejdřív psala...
Naštěstí tu mám několik vyzkoušených několik receptů, podle kterých se koblihy povedou.
Tak se na mě nezlobte, napsala jen svůj názor na váš recept. Pěkný den
To jsou technologické věci, které patří do všeobecných znalostí. Recept je srozumitelný.
A jako začátečník v kuchyni bych si neporadila s touto větou: utvoříme bochánky, které naplníme.