Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 432 kJ / 1 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,11 g |
Tuky | 63,29 g |
Vláknina | 8,33 g |
Cholesterol | 339 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 2,86 g |
Sacharidy | 193,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme kefír, vejce, drobně nakrájenou slaninu a pórek. Přidáme zbytek surovin a vše důkladně promícháme. Rozehřejeme pánev s olejem.
Krok 2: Lžící klademe hromádky a upravíme do placiček. Smažíme z obou stran dozlatova. Hotové odkládáme na papírový ubrousek odsát přebytečný tuk.
Krok 3: Podáváme teplé s různě upravenými dipy, nebo jen s tatarskou omáčkou. Můžeme posypat strouhaným sýrem a pažitkou. Horké jsou křupavé, studené krásně vláčné.
Zveřejněno 2. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bleskové kefírové smaženky s pórkem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4LB
Moje poznámka
Bleskové kefírové smaženky s pórkem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4LB
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 13 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 16 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 4 minutami
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 26 minutami
Lehký cottage salát
Fitulka před 32 minutami
Bublanina II
dejvi01 před 41 minutami
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 43 minutami
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 2 hodinami
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 2 hodinami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 3 hodinami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 16 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 16 hodinami
Tématické fráze:
recepty s pórkem,
smazeni porku,
kefír recepty
Suroviny:
kefír,
mouka polohrubá,
slanina libová,
pórek,
vejce,
česnek sušený,
soda jedlá,
sůl,
olej
Komentáře (6)