Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 477 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,17 g |
Tuky | 13,55 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 117 mg |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 20,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šunková panenka v ovocné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E3vK
Moje poznámka
Šunková panenka v ovocné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E3vK
Nejnovější recepty
Polévka z červených paprik
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 7 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 9 hodinami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 20 minutami
Domácí kečup
zuzik8 před 31 minutami
Plněné papriky
Cernousek před 48 minutami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 56 minutami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 1 hodinou
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 1 hodinou
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 2 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Jitule_m před 2 hodinami
Cuketový koláč se švestkami
Jitule_m před 2 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
vývar,
šunka,
hořčice plnotučná,
olej olivový,
bobkový list,
tymián,
jablko,
pomeranče,
sůl
Komentáře (6)
Speciálně kachní prso - to je fakt kumšt, asi nejlepší je spolehnout se na hmat, tlak prstu, ptactvo obecně by mělo být propečené, tady já medium nee...ale zas ne moc....kuřecí prso je méně rizikové na přípravu....
Vepřová panenka - já preferuji přípravu na pánvi ( odkrojím palec a použiji jinak, váleček musí být souměrný) a pak napevno zatáhnout do dvojitého alobalu a nechat 10 minut dojít....mezitím dodělat šťávu z výpeku...No a nebo nechat v alobalu vystydnout a na jemné plátky použít třeba na vittelo tonnato místo telecího, vyzkoušeno mnohokrát, výborné...
casino: Po 15 minutách už právě růžová není, je to kumšt odhadnout tak krátkou dobu, aby byla hotová a uvnitř zůstala ještě malinko růžová. Čím více ji pak budete péct, tím bude tužší, protože ztratí šťávu. Osobně nemám v oblibě maso, které se po nakrojení tváří, že je ještě téměř syrové - moje top je něco mezi well done a medium.
Jj, máte pravdu
Ale avšak ne každému šmakuje růžové maso...
Já si např. více než na předpisově pár minutek dělaných kachních prsou, pochutnám na prsou z tradičně pečené (třeba i pár hodin při nízké teplotě) kachničky (naposledy zrovínka včéra