Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 108 kJ / 4 806 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,07 g |
Tuky | 206,59 g |
Vláknina | 6,70 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 754 mg |
Sůl | 2,17 g |
Sacharidy | 660,26 g |
Moje poznámka
Dort Želvy Ninja pro vnoučka Dominička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QXDM
Moje poznámka
Dort Želvy Ninja pro vnoučka Dominička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QXDM
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 2 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 3 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 21 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza ze sušeného droždí
vikisubrtova2710 před 1 hodinou
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 2 hodinami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 5 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 5 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 13 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 14 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 14 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 14 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 16 hodinami
Tématické fráze:
dort zelvy ninja,
dort zelva ninja,
želvy ninja postup,
postup na želvy ninja,
želvy ninja z marcipánu,
dort želva ninja postup,
dort zelva,
želvy ninja dort,
dort s ninjama,
želva ninja dort postup,
dort želvy ninja postup,
marcipánové želvy ninja,
dort se želvou,
postup na dort želvy ninja,
dortiky od dominycka,
želvy ninja marcipánové,
dort s zelvou ninja,
zelva z marcipanu,
ninja zelvy z marcipanu,
marcipánové dorty želvy ninja
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
pudink vanilkový,
olej,
voda,
mléko,
mouka polohrubá,
tuk 100%,
cukr vanilkový,
máslo,
cukr moučkový,
marmeláda,
fondán,
potravinářské barvivo
Komentáře (2)