Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 898 kJ / 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,18 g |
Tuky | 28,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 349 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Smíchám vydlabaný vnitřek brambor s nastrouhanou Nivou, jarní cibulkou, slaninou nakrájenou na kostičky, kapií a pepřem. Brambory naplním směsí a dám zapéct dozlatova. Krok 3: Podávám se zeleninou a tatarskou omáčkou.
Zveřejněno 30. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky se sýrem a plněné zapečené brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJ8m
Moje poznámka
Karbanátky se sýrem a plněné zapečené brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJ8m
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 20 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 1 hodinou
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 1 hodinou
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 4 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 6 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 6 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 22 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 22 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Výborné lasagne
Hansenka 15. 6. 2025 11:36
Suroviny:
brambory,
sýr niva,
slanina,
cibulka jarní,
kapie,
maso vepřové mleté,
sýr gouda,
vejce,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Karbanátků tu máme hromadu. Brambory s nivou vypadají skvěle.
A prosím ještě doplnit, kam přijde slanina - na brambory nebo do mletého masa?