Trenčianské fazole s párkem

Luucca Kuchařka: Luucca

Luštěniny 0 názorů

Suroviny

fazole bílá velká - Bona
protlak
cibule
mletá paprika uzená
sádlo
párky
Dalamánky:
500 g žitné chlebové mouky
1 kl soli
1 kl cukru
5 pl oleje
250 ml mléka
1 vejce
1 droždí
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Přes noc namočíme fazole a uvaříme, vývar ponecháme.
    Na sádle zpěníme cibuli a zaprášíme. Restujeme.

  2. Přidáme protlak a mletou papriku, poté fazole i s vývarem a krátce povaříme. Přidáme párky na kolečka a odstavíme, aby párky nepopraskaly.

  3. Těsto na dalamánky vypracuji v pekárně, potom tvořím bochánky, které nakrojím a okmínuji.
    Peču 40 minut na 180 C.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Trenčianské fazole s párkem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo