

Vydatné fazolky
Suroviny
- 500 g zelených fazolek ( mohou být i mražené)
- 2 kvalitní klobásy ( můžeme nahradit slaninou)
- 1 větší cibule
- 3 stroužky česneku
- 3 vejce
- olej
- sůl
Postup přípravy receptu
Fazolky uvaříme ve slané vodě a slijeme je.
V hlubší pánvi restujeme na oleji nadrobno nakrájenou cibuli, po chvíli přidáme nakrájené klobásy či slaninu a ještě chvilku restujeme.
Pak vložíme fazolky, prohřejeme,přidáme rozmačkaný česnek a vmícháme vejce.
Osolíme podle potřeby a vejce necháme srazit.
Nejlépe se k tomu hodí čerstvý chléb.
Poznámka od kuchařky
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vydatné fazolky
-
super rcp
-
1974andrea:
také tě zdraví...
a prý občas to zvládne
-
savlinka:No vidíš, ještě ho tu zeleninu naučíme jíst
Že zdravím
-
1974andrea:BAŠTIL až měl za ušima boule
-
savlinka:Jani, super, tak to jsem ráda, že ti to chutnalo, díky za vyzkoušení a foto
A co Míra, taky koštnul?
-
ANDY do večeře jsem nevydržela a už nyní uvařila
je to výborné..
měla jsem steril fazolky
přidávám fotečku
-
hosta:Jo, pochutnala sis?
-
Irrena: já už ne - dobré to bylo
-
Dobrý nápad
Fazolky mám v mrazáku
-
Fazolky už nemám, ale koupím a vyzkouším máme je oba rádi díky za dobrý tip
-
danusia:Díky.
A u vas už sa skúsilo?
-
vynikajúce!!..vrelo odporúčam všetkým,čo to ešte neskúsili
-
Dělám v létě z takových tých plochých fazolek. Nakrájím je na čtverečky a pouze dusím. Chutí mi to připomíná smaženici z hub. Je to moc dobré
-
Výborný tip na dnešní oběd, Andrejko děkuji a 12. bod přiděluji
-
Andreo, já fazolky dělám hodně podobně, jen bez té klobásy a vajec. Místo té cibule dávám česnek a posypu to pak sýrem. Tahle varianta je taky dobrá, líbí se mi